با توجه به این که یکی از اساسی ترین ویژگی های یک کارخانه هوشمند، اتصال آن است از سنسورها برای اتصال دستگاه ها، ماشین آلات و سیستم ها برای ارائه اطلاعات مورد نیاز و تصمیم گیری در زمان واقعی حیاتی استفاده میکنیم.
همان جور که دستگاه های هوشمند برای انجام کارهای روزمره مانند چراغ های کم نور در یک زمان خاص و یا هشدار دادن به زمانی که چیزی نادر است، کارخانه ایده آل هوشمند خود را در مقیاس بسیار بزرگتر اجرا می کنند، در زمان صحیح خود را تصحیح ودر صورت نیاز هشدار برای مداخله انسان میدهند.
علاوه بر این، اطلاعات گسترده ای از داده ها، بینش واقعی را در اختیار سهامداران زنجیره تامین ،در داخل کارخانه و هم به کسب و کار و همکاران قرار میدهد . به این ترتیب، چابکی می تواند به صورت نمادین افزایش یابد و مسائل را می تواند به صورت فعالانه مورد توجه قرار داد.
در حال حاضر، فناوری های IoT به نظارت بر عملیات صنعتی کمک کرده اند، قابلیت زنجیره تامین و پیش بینی خرابی تجهیزات را فراهم می کنند.
در حال حاضر فناوری هایی برای ایجاد یک نسخه از کارخانه هوشمند وجود دارد و پیشگامان اولیه در حال بررسی مزایای آن هستند. برای ایجاد شبکه ایده آل تولیدی و شبکه عرضه دیجیتال که توسط کارخانه هوشمند ساخته شده است، نیاز به مقادیر زیاد داده ها از اجزای مختلف در صنایع مختلف و در فرمت های مختلف است. بسیاری از چالش های دیگر وجود دارد:هزینه خرید و فروش و یا رهبری کسب و کار.
تمرکز کارخانه هوشمند تکنولوژی ای است که امکان جمع آوری داده ها را فراهم می کند. این داده ها شامل سنسورهای هوشمند، موتورها و رباتیک در خطوط تولید و مونتاژ است که کارخانه هوشمند استفاده می کند.
سنسورها امکان نظارت بر فرایندهای خاص در سراسر کارخانه را می دهند که باعث افزایش آگاهی در مورد اتفاقاتی که در سطوح مختلف رخ می دهد، می باشد. به عنوان مثال، حسگر ارتعاش می تواند هشدار دهد هنگامی که موتور دچار مشکل میشود یا سایر تجهیزات باید نگهداری شود.
این نوع هشدارهای ظریف برای محافظت پیشگیرانه یا سایر اقداماتی که باعث توقف تولید و مشکلات بزرگتر می شود هشدار میدهد.
به همین ترتیب، تکنولوژی حسگر در SDVs (وسایل نقلیه خود رانندگی) که برای حمل مواد استفاده می شود، کارایی و ایمنی را افزایش می دهد زیرا محصول در اطراف کارخانه منتقل می شود.
این نوع ربات توانایی حس کردن و اجتناب از افراد و همچنین مانع غیر منتظره در انجام کار خود را دارد. توانایی خودکار جلوگیری از این نوع اختلالات معمول مزیت قدرتمند است که تولید را بهینه می کند.
ارتقا و رشددر هر یک از بخشهای تولید، انبار، کنترل کیفی تجهیزات و محصولات، ایمنی ، نگهداری و تعمیر، فروش و پشتیبانی
در آخر میتوان گفت:
اینترنت اشیا یک فناوری درحال توسعه نسبتاً جدید است. به ویژه با دستگاه های بیشتری که در سال های آینده آنلاین و به شبکه متصل گردند که پیش بینی میشود تحت مسائل قابل توجهای قرار بگیرد. موارد زیر چالشهای اصلی پیشرو اینترنت اشیا در صنعت میباشد.
با توجه به گستردگی حوزه اینترنت اشیاء در صنعت، وجود یک معماری مشخص و یکپارچه به منظور افزایش بهره وری و امکان ارتباط بین نودها ضروری به نظر می رسد.